5/25/2007

Diumenge al vespre celebrem els resultats al local

Totes i tots podeu venir diumenge al vespre al local del carrer Saclosa a seguir els resultats electorals, confiem que també podrem celebrar-los!

Visita de Joan Saura a Manresa


Avui hem rebut la visita de Joan Saura a Manresa. Ha encoratjat les candidatures del Bages i ha estat content de poder conéixer gent nova en senyal del creixement i el bon moment de la nostra organització. Avui s'acaba la campanya, fem un últim esforç per acabar de convéncer la gent que pensa que tots els polítics som iguals i que no val la pena anar a votar, com ha dit en Saura la gent de dretes no s'absté!

Festa final de campanya


Ahir vam celebrar la festa final de campanya a l'Ateneu de les Piques, vam passar una bona estona a la fresca podent xerrar i relaxar-nos una mica després de tants dies de feina i tensions. Esperem celebrar diumenge al vespre uns bons resultats. Ànims i un últim esforç!

5/23/2007

Vine a la festa de final de campanya

Demà dijous farem una festa per tancar la campanya electoral, totes i tots hi esteu convidats. Podeu venir a partir de les vuit del vespre a l'Ateneu de les Piques a compartir una estona de gresca amb nosaltres.