4/02/2007

Una llista jove i amb experiència


Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa vam presentar divendres la candidatura a les eleccions municipals de Manresa. Una candidatura que incorpora més sensibilitats d'àmbits diferents ja que a banda del pes de la tradició roja aquest any comptem amb una alta presència del vessant ecologista i d'altres àmbits com ara la cultura, amb la incorporació de David Soldevila.

Ja vam apostar per una renovació a les passades municipals i ho continuem fent al 2007, aportant cert rejoveniment però amb equilibri de persones de totes les generacions i amb experiència. Crec que la llista garanteix la presència dels tres pilars bàsics de la formació: el roig, el verd i el violeta, que ens permet oferir un projecte de ciutat i un discurs des de l'esquerra que recull aquestes sensibilitats.

La presentació de la candidatura la vam fer a Can Font, on vam aprofitar per reivindicar la capacitat de generar més espais verds com aquest dins de la ciutat. Considero que cal passar de la cultura del ciment a la cultura del prat.