5/25/2007

Visita de Joan Saura a Manresa


Avui hem rebut la visita de Joan Saura a Manresa. Ha encoratjat les candidatures del Bages i ha estat content de poder conéixer gent nova en senyal del creixement i el bon moment de la nostra organització. Avui s'acaba la campanya, fem un últim esforç per acabar de convéncer la gent que pensa que tots els polítics som iguals i que no val la pena anar a votar, com ha dit en Saura la gent de dretes no s'absté!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Al Saura li demanaria unes quantes coses:

1. Menys repressió policial (hi han eccesos comprovats per Amnistia Internacional). Em pensava que erem d'esquerres i no pro Tatcher i pro "treiem drets a les democràcies" (amb la típica excusa de la bomba islàmica).

2. Que doni els resultats dels estudis sobre la abstenció del 1 de novembre ja que és de Participació.

3. Que doni solucions als joves, que es reuneixi amb certs sectors okupes que volen espai lúdic públic.

4. Que aposti per la integració (la bonança econòmica ha de ser aprofitada per a polítiques que paliïn els contraefectes de no tenir polítiques d'immigració, per això el neofranquista de l'Anglada i els manresans de Fuerza Nueva us han arrabassat 1 regidor). No doneu respostes a aquests temes (com la seguretat)

5. Que lideri el partit i que continui apostant per un discurs d'esquerres tot i que això no li hagi funcionat en les eleccions pq el votant fidel d'ICV no vol que sigueu un partit "catch all" o sense ideologia.

Moltes gràcies, i felicitats per consolidar el vostre suport popular electoral a la ciutat medieval.

XD

http://www.fotolog.com/joangilwebsij/