5/15/2007

Volem liderar Manresa i podem fer-ho

Ahir vam fer l'acte central de campanya del Bages Berguedà i va ser tot un èxit. Això és una prova més de la força creixent que som. A Manresa ha arribat l’hora de ser desacomplexats i aspirar a liderar el govern de la ciutat. Ara, al 2007, ICV-EUiA podem liderar el govern municipal tenim la capacitat, la il·lusió i les ganes per fer-ho. Tenim justament allò que els altres partits no tenen, un projecte clar i engrescador de ciutat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Malauradament aquesta vegada no us votaré.

Em sembla que els de la CUP són més d'esquerres i més sincers.

No m'agrada el seguidisme al PSC.

Sobretot No m'agrada com heu tractat l'assumpte Núria Puertolas.

Cal esquerra catalanista i verda.
No "biopijos"

Anònim ha dit...

que hem de dir davant les justificacions d'en Joan Saura a l'ús d'aquests "punxons" que han utilitzat els mossos el passat dissabte? tant si val que siguin armes legalitzades, és això el que hem de dir una formació pacificista? ho hem de justificar? que haguessim dit si aquest armament l'hagues utilitzat la policia nacional quan governava el PP? el mateix? sabeu que no. Tot no és justificable, no des de una formació d'esquerres, ecologista, nacionalista i pacifista! no podem oblidar el que diem i no podem justificar el que no és justificable. espero alguna resposta a aquesta pregunta, ja que estic molt i molt decebuda. Soc militant d'IC-V des de fa molts anys i les coses companys i companyes no van bé!!!! encara que millorem els resultats, les coses s'han de fer bé!!

Anònim ha dit...

ICV és i serà una formació pacifista. Els Mossos d'esquadra són un cos policial. Si no ets capaç de diferenciar entre la formació política que ha assumit la responsabilitat d'Interior i una policia, serà bastant difícil que puguis arribar a entendre qualsevol explicació. O és que creies que perquè ICV assumia aquesta responsabilitat els mossos deixarien de ser policia? I finalment, per què no et preguntes que li va passar al mosso que duia el punxó? Era pacifista el que el va agredir?

Anònim ha dit...

Aquest punxó era legal però no reglamentari (sóc de lleis) aquí està el greu error.

http://www.fotolog.com/joangilwebsij/

Anònim ha dit...

Més de trenta arbres tallats....i ningu de vosaltres veu dir res.
Es una vergonya el que eu tolerat al carrer Alfons XII.
Ecologistes...Foteu pena. Sou com tots. Nomes aneu a la pela.
Podeu anar a la merda tots plegats.